FRI FRAKT över 650,-
Block illustrationBlock illustration thumbnail

Färsk mat för barn

Därför kommer du älska GroGro

Block illustration
Ta en paus - med gott samvete
Hemlagad mat är bäst! Ibland är tiden knapp och då är det lätt att ta en GroGro. God, näringsrik mat utan krångel.
Färsk mat utan tveksamheter
Ditt barn får färsk färdigmat utan tillsatser eller koncentrat. Enbart äkta ekologiska råvaror av högsta kvalité.
Matglädje från första smak
Glöm kräsenhet! GroGro har färger, smaker & texturer som barn älskar. Det skapar nyfikenhet och ökar matintresset.
Kyld hemleverans
Snacka om bekvämt. Våra produkter finns i vår webshop med snabb hemleverans ända till din dörr.
Mjölkfritt
Äggfri
Fri från nötter
Glutenfri (måltider och smoothies)

Vi är matkämpar!

Block illustration
Matkvalitet
Vi använder oss av ekologiska råvaror. Vi kombinerar hela bitar av frukt & grönt, precis som hemlagat. Glöm juicekoncentrat, puréer och tillsatser.
Produktion
Kallpressat för att bevara friskheten tillsammans med naturliga vitaminer och mineraler. Maten ska inte vara äldre än barnet som äter den. Titta på utgångsdatumet och känn skillnaden.
Mat till barn, inte barnmat
Barn i alla åldrar vill ha GroGro. Produkterna kan användas som kompletta måltider, snacks, topping till gröt eller som pålägg. Här är det bara fantasin som sätter gränser!
Smakgaranti
Vi är så säkra på att du kommer älska våra produkter att vi erbjuder smakgaranti. Du får pengarna tillbaka om du inte är helt nöjd.
Certifieringar
Produkterna är KRAV-certifierade som ekologiska, hållbara, utan bekämpningsmedel och att producenten bidrar till en positiv arbetsmiljö. Dessutom är vi EU-ekologiska samt Äkta Vara-märkta.
Klimatvänliga produkter
Mjölkfria och veganska med en klimatpåverkan på den lägsta nivån (0,1 Co2e/kg)¹. Genom att ta bort sugpipen har vi minskat plastförbrukningen med 56%. ¹Enligt Klimato

Vad skulle du vilja smaka först?

Block illustration
Block illustration
Block illustration
Block illustration
Wow, wow, wow! Tack för att du gör denna magiska barnmat. Lowe gapade efter mer när det tog slut och jag tyckte själv att de var bra. Nu kan jag ge mitt barn den bästa barnmaten utan att behöva känna skuld.
Ida, mamma till Lowe (18 månader)
Det jag gillar är att maten från GroGro är ekologisk och mjölkfri då Frida inte tål mjölkprotein. Det är lätt att ta med en smoothie när vi hämtar på förskolan & Albin är trött & hungrig.
Agnes, mamma till Frida (7 månader) och Albin (3 år)
Som förstagångsföräldrar blev vi nojiga över att Theo skulle få i sig tillräckligt med näring. Men produkterna från GroGro känner vi oss bekväma med att ge och vet att han får bra näring i sig. Inga sliskiga juicekoncentrat.
Emma och Sebastian, föräldrar till Theo (10 månader)
Så glad att detta finns & att jag hittade det. Emma älskar alla era smaker. Väldigt praktiskt när jag inte orkar laga mat själv. Att beställa hem är enkelt.
Sandra, mamma till Emma (9 månader)
Block illustration

Möt Malin, vår grundare

Att laga mat till barn som bara var lite bättre än det som redan fanns på marknaden var inte ett alternativ när jag startade GroGro. Huvudfokus var tydligt från dag ett-något som skulle bli det absolut bästa alternativet till hemlagad mat. Resan från idé till färdig produkt har varit lång och lärorik, och jag är stolt över vad vi åstadkommit. Mat som inte bara är hälsosam och näringsrik, utan som också smakar fantastiskt. Målet med GroGro är att kunna erbjuda barn utsökt mat, full av näring för att hjälpa dem att växa och gro. Detta utan att beröva dem matglädjen och en mångsidig smakutveckling. God mat, ett tryggt alternativ. Det är något vi tycker att alla barn förtjänar!

Hitta oss här