Vi gör saker annorlunda

Malin Bruset

Grundare, VD

Riktigt små barn borde egentligen få bättre mat än vi vuxna människor som redan växt färdigt. Våra små behöver bra råvaror, tillagade på rätt vis. Detta så att nyttigheter och vitaminer finns kvar i maten och inte försvinner vid hög och lång uppvärmning. Har du tänkt på att barnmaten i affären står på hyllan vid sidan av rengöringsmedel och hundmat? Där kan den stå i 2 år utan att bli dålig.

GroGro tycker att det är på tiden för barnmaten att "växa upp". Det är dags att våra barn också får färsk, näringsrik och inte minst riktigt god mat. Mat som kan avnjutas tillsammans med andra familjemedlemmar. GroGro använder bara äkta, hela bitar av råvaror (inga koncentrat) som mixas och sen kallpressas för att behålla sin näring, smak och konsistens. Alla smaker är EKOLOGISKA och MJÖLKFRIA. Helt enkelt, helt vanlig mat. Och därför helt annorlunda.

Maten är FÄRSK och står därför i KYLSKÅP. Du märker den stora skillnaden på smaken. Därför har vi också SMAKGARANTI! Om du inte hittar minst en favorit bland våra 6 smaker, så får du pengarna tillbaka.

Vi är matkämpar!

Vi är här för att uppdatera en uråldrig kategori. Alla barn förtjänar färskare mat! GroGro lagar mat till den moderna familjen som förstår att hälsa och matkvalitet går hand i hand.

Klimat: Visste du att alla produkter har den lägsta klimatpåverkan. Vi halverar också plasten genom att ta bort sugpipen. En trevlig bieffekt är att barnen får en bättre upplevelse, genom att se maten de äter. Vi tror att en förbättrad matkvalitet och färskare mat är framtiden för våra barn.

ÄR DU MED OSS?

Vi älskar att prata med andra. Hör gärna av dig!

Följ oss för att lära dig bra tips och tricks: